Tom Cruise Outer Space film verhaal en details over filmen onthuld

Tom Cruise is samen met Doug Liman en Christopher McQuarrie een ruimtefilm aan het maken waarin scènes in het Internationaal Ruimtestation zullen worden opgenomen.

Tom Cruise: Er zijn meer details bekend over Universal’s aankomende buitenaardse film met Tom Cruise. Tom Cruise begon zijn carrière als een A-list beroemdheid op de grens tussen komedie, drama en actie in films als Risky Business, Top Gun, en Rain Man, uiteindelijk opklimmend tot de best verdienende filmster in de geschiedenis. Zijn recente inspanningen waren meestal grote-budget actie extravaganza’s met wereldwijde aantrekkingskracht, met name de bijdragen aan de langlopende actiefilm franchise Mission: Impossible, waarin Tom Cruise in 1996 voor het eerst te zien was als superspion Ethan Hunt.

Tom Cruise Outer Space

De afgelopen jaren was Tom Cruise’s reis naar de ruimte een meeslepend drama.

In mei 2020, slechts een paar maanden na de wereldwijde pandemie, werd aangekondigd dat de acteur een film in de ruimte zou opnemen.

Zijn eerste reis naar de sterren, die oorspronkelijk gepland was voor oktober 2021, werd echter uitgesteld en een Russische filmploeg was hem voor en bracht 12 dagen door in een baan om de aarde om scènes op te nemen voor de aankomende film The Challenge.

Volgens Variety zijn er een aantal details bekend over het aankomende project dat Tom Cruise zal versterken met Doug Liman, regisseur van Edge of Tomorrow, en Christopher McQuarrie, regisseur van Mission: Impossible 7.

De filmmakers zijn momenteel bezig met het schrijven van het script voor de film, waarin Cruise een man van alle tijden zal zijn die ontdekt dat hij de enige is die de planeet kan redden van een niet nader genoemde bedreiging.

De film zal waarschijnlijk worden opgenomen zodra McQuarrie en Cruise de productie van Mission: Impossible 8 hebben afgerond.

Alhoewel ​het gerucht ging dat de hele film in de ruimte zou worden opgenomen, zullen de meeste andere scènes op aarde worden gefilmd

Gezien Cruise’s immer indrukwekkende inzet om zijn eigen stunts te doen, is het opnemen van scènes in de ruimte de natuurlijke volgende stap.

Voor zijn stunt in de steeds meer actie gevulde Mission: Impossible-franchise heeft Cruise de lat steeds hoger gelegd.

Zo rende hij in Ghost Protocol langs de zijkant van de Burj Khalifa naar beneden en zat hij in Rogue Nation vastgebonden aan een vliegtuig dat op 5.000 voet hoogte vloog.

Helaas hebben Tom Cruise’s andere verplichtingen verhinderd dat dit project een onmiddellijke prioriteit werd.

Het is echter zeker dat wat hij ook doet als en wanneer hij het aardoppervlak verlaat, het een duizelingwekkend spektakel op een geheel nieuw niveau zal zijn.

De acteur is een betrouwbare bron van doodsverachtende prestaties die ervoor zorgen dat zijn prestaties op mensenmaat net zo groots en bruisend aanvoelen als de enorme blockbusters films om hem heen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)