This Is Us seizoen 6 trailer onthult hoe Rebecca en Miguel verliefd werden

De nieuwe trailer voor This Is Us seizoen 6, aflevering 5 onthult hoe Miguel (Jon Huertas) en Rebecca (Mandy Moore) verliefd op elkaar zijn geworden.

De nieuwste This Is Us trailer onthult hoe Rebecca (Mandy Moore) en Miguel (Jon Huertas) verliefd werden. NBC’s familiedrama is in zijn laatste fase, dus het moet nog een oplossing vinden voor alle plotlijnen die blijven hangen voordat het officieel wordt afgerond. Een van de grootste mysteries die de serie nog moet beantwoorden draait om het begin van Rebecca en Miguel’s romance.

This Is Us Seizoen 6 Trailer

This Is Us heeft niet verhuld dat Jack (Milo Ventimiglia) er niet meer is in de huidige tijd. 

Maar afgezien van de manier van zijn dood, die al werd onthuld in seizoen 2, is een van de grootste vragen verbonden aan zijn overlijden Rebecca’s beslissing om opnieuw te trouwen. 

Sinds de fans van This Is Us te weten kwamen dat ze nu getrouwd is met Miguel, werd Jacks beste vriendin al snel één van de meest misdeelde personages in de serie. 

In het begin waren de Grote Drie ook niet dol op hem.

Maar naarmate de serie vorderde, werden zij, en ook de kijkers, milder over het personage nadat ze zich realiseerden hoe goed Miguel is.

Aangezien Miguel ook een fan-favoriet is geworden in de laatste paar jaar van This Is Us, zijn fans nu meer dan ooit geïnteresseerd in hoe hij is begonnen met daten met Rebecca.

Gelukkig behandelt de serie eindelijk hun liefdesverhaal, zoals te zien is in een nieuwe trailer voor seizoen 6, aflevering 5, getiteld “Heart and Soul.”

Het onthult dat Miguel Rebecca overtuigde om speed dating te proberen nadat Jack stierf.

Omdat Miguel op dat moment zelf vrijgezel was, nam het stel deel aan het evenement. Bekijk de clip van TV Promos hieronder:

De clip zegt niet precies wanneer dit gebeurde, en This Is Us heeft nog niet onthuld hoe lang het geleden is dat Miguel en Rebecca’s relatie begon.

Maar Miguel vertelt de Pearson-matriarch dat er genoeg tijd is verstreken sinds Jack stierf en dat ze zichzelf weer bloot moest geven om nieuwe liefde te vinden.

Het is interessant dat Rebecca op dat moment zelfs openstond voor het idee om weer uit te gaan.

Jack was een ideale echtgenoot en vader; hoewel hij gebreken had, liet hij nooit na om zijn familie te laten voelen dat hij 100% toegewijd aan hen was.

Het is dus niet moeilijk voor te stellen dat Rebecca besloot niet opnieuw te trouwen, maar dat was duidelijk niet het geval.

Op dit moment zijn de meeste fans gewend geraakt aan het idee dat Miguel de nieuwe echtgenoot van Rebecca is. 

Een tijd lang was hij een schurk, omdat hij meestal met Jack werd vergeleken. 

Nu heeft Miguel echter de kans om te bewijzen dat hij net zo’n goede man is als zijn beste vriend was, vooral nu Rebecca de moeilijkste jaren van haar leven ingaat door haar verergerende Alzheimer.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)