Downton Abbey A New Era Releasedatum 2 maanden uitgesteld tot mei 2022

Downton Abbey: A New Era, het verwachte vervolg op de verfilming uit 2019 van het veelgeprezen kostuumdrama Downton Abbey, staat gepland voor een lente release.

Downton Abbey: De langverwachte speelfilm-verfilming Downton Abbey: A New Era ziet zijn releasedatum verschuiven naar het late voorjaar van 2022. De film, ook bekend als Downton Abbey 2, zal een vervolg zijn op de eerste Downton Abbey film, een bijproduct van de enorm succesvolle Britse historische drama-serie met dezelfde naam, die in 2019 in de bioscoop kwam en meer dan $ 194 miljoen bruto opbracht.

Het plot van deze vervolgfilm zal de cast herenigen als ze zich verzamelen in het zuiden van Frankrijk om het mysterie van een nieuw geërfde villa te ontrafelen.

Downton Abbey

Downton Abbey, dat in september 2010 voor het eerst werd uitgezonden op het Britse tv-netwerk ITV, kende internationaal succes en werd het meest succesvolle Britse kostuumdrama sinds Brideshead Revisited in 1981.

De serie liep zes seizoenen op ITV in het Verenigd Koninkrijk en PBS in de Verenigde Staten, en eindigde in 2015, na een kerstspecial.

De verhaallijn werd vier jaar later voortgezet in de originele Downton Abbey film, en zoals gemeld door Focus Features, zal de vervolgfilm op 29 april in het Verenigd Koninkrijk verschijnen, en op 20 mei in de VS, twee maanden na de oorspronkelijke releasedatum.

Downton Abbey A New Era Releasedatum 2 maanden uitgesteld tot mei 2022 1

Bedenker Julian Fellowes, die een Academy Award won voor zijn scenario van de film Gosford Park, zal het script schrijven, terwijl My Week With Marilyn-regisseur Simon Curtis achter de camera zal staan. 

De hoofdcast is terug, met nieuwe toevoegingen aan Downton Abbey 2 waaronder Laura Haddock en Dominic West. Carnival Films zal de productie op zich nemen, Focus Features en Universal Pictures International de distributie. 

Met grotendeels hetzelfde team op de plaats dat de show tot zo’n fenomeen maakte, is er zeker geen twijfel dat Downton Abbey: A New Era opnieuw een succesvol deel in de Downton-franchise zal blijken te zijn.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Downton Abbey A New Era Releasedatum 2 maanden uitgesteld tot mei 2022 2
Pin Share