Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Cuphead Show Animatieserie komt binnenkort

Netflix heeft eindelijk de trailer vrijgegeven voor de aankomende, geheel nieuwe animatieserie “The Cuphead Show!”, gebaseerd op Studio MDHR’s prijswinnende videogame Cuphead™. De nieuwe serie is een karakter-gedreven komedie die de unieke tegenslagen volgt van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige, maar gemakkelijk te beïnvloeden broer Mugman. 

Door hun vele tegenslagen in hun surrealistische huis van de Inkwell Isles, hebben ze altijd elkaars rugdekking. Cuphead is wereldwijd meer dan 4 miljoen keer verkocht en heeft meer dan 20 belangrijke prijzen gewonnen.

Netflix The Cuphead Show

Tru Valentino is de stem van Cuphead, naast Frank Todaro als Mugman. De serie verschijnt op 18 februari, maar als je niet zo lang kunt wachten, is er een gloednieuwe website met Cuphead & Mugman in een nieuw avontuur, alleen op CupheadCountdown.com.

Je kunt de trailer hieronder bekijken, samen met een eerder vrijgegeven clip waarin Wayne Brady wordt geïntroduceerd als de stem van King Dice.

THE CUPHEAD SHOW! is gebaseerd op het bekroonde videospel en volgt de unieke avonturen van de beminnelijke, impulsieve boef Cuphead en zijn voorzichtige, maar makkelijk te beïnvloeden broer Mugman.

Ik introduceer DE Koning Dobbelen. Hij is de gokker van het land. En als je het nog niet wist, hij is de rechterhand van de duivel. Sommigen zullen zeggen dat zijn methodes duister zijn, maar hij is ingesproken door de enige echte Wayne Brady! Ben je het beu?

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Cuphead Show Animatieserie komt binnenkort 1
Pin Share