Chris Evans gecast naast Dwayne Johnson in Red One

Chris Evans is klaar om samen met Dwayne 'The Rock' Johnson de hoofdrol te spelen in een nieuwe vakantiefilm.

Chris Evans: De 40-jarige ster die vooral bekend is als Captain America in de Marvel-films is gecast naast de worstelaar-acteur in de aankomende Amazon-productie, die de voorlopige titel ‘Red One’ heeft gekregen.

De film wordt geregisseerd door Jake Kasdan, en men hoopt dat de opnames later dit jaar zullen beginnen, volgens Deadline.

Chris Evans

De actie-avontuur komedie speelt zich af binnen het vakantie genre en is gebaseerd op een script geschreven door Chris Morgan. Het project is geïnspireerd op een origineel verhaalidee van Hiram Garcia.

‘Red One’ wordt naar verwachting uitgebracht tijdens de kerstperiode in 2023.

Chris Evans werd wereldberoemd in het Marvel Cinematic Universe, en Robert Downey Jr – een van zijn vroegere tegenspeelsters prees hem eerder al als een van de stralende sterren van de met sterren bezaaide ‘Avengers’-films.

De Hollywoodveteraan denkt ook dat Chris Evans’ theaterachtergrond hem geholpen heeft tijdens de opnames van de films.

De acteur die de rol van Iron Man speelde in de Marvel-films – zei: “In de kern heeft hij echte nederigheid. Ik denk dat dat de reden is dat hij in staat was om naar voren te komen en onze teamleider te zijn in de Avengers.

“Ik denk dat veel van zijn theaterervaring ook geholpen heeft. Omdat het was als, ‘OK, ik ga me verkleden, ik ga naar buiten, en ik ga de waarheid vertellen.’ 

Het is een soort ouderwetse Spencer Tracy. Hoewel ik je garandeer dat Spencer Tracy nooit zo’n outfit zou hebben aangetrokken.”

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)