Guillermo del Toro’s Pinocchio debuteert eerste stop-motion beelden, Netflix zet december release

Guillermo del Toro fans hebben vier jaar moeten wachten tussen zijn beste film winnaar “The Shape of Water” en zijn nieuwste release “Nightmare Alley.” Het wachten op zijn volgende project zal niet zo lang zijn. Netflix heeft aangekondigd dat de regisseur’s stop-motion, muzikale bewerking van “Pinocchio” is ingesteld voor een release in december 2022. Del Toro regisseert samen met Mark Gustafson dit passieproject dat al lang in de maak is.

Om de aankondiging van de datum te markeren, onthulde Netflix een korte teaser met de eerste beelden van Ewan McGregor die de stem van Cricket vertolkt.

Guillermo del Toro

De hoofdrollen tegenover McGregor in Pinocchio zijn weggelegd voor David Bradley als Geppetto, Gregory Mann als Pinocchio, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz en Tilda Swinton. 

Guillermo del Toro’s bewerking speelt zich af in het Italië van de jaren 1930, een tijd waarin het fascisme in opmars is en Benito Mussolini de controle over het land aan het consolideren is.

“Geen kunstvorm heeft mijn leven en mijn werk meer beïnvloed dan animatie en geen enkel personage in de geschiedenis heeft zo’n diepe persoonlijke connectie met mij gehad als Pinokkio”, zei del Guillermo del Toro in een verklaring toen de film in 2018 werd groenlicht.

“In ons verhaal is Pinokkio een onschuldige ziel met een onverschillige vader die verdwaald raakt in een wereld die hij niet kan bevatten. 

Hij begint aan een buitengewone reis die hem achterlaat met een diep begrip van zijn vader en de echte wereld. 

Ik wilde deze film al maken zolang ik me kan herinneren.”

“Pinocchio” is del Toro’s eerste speelfilmregie voor Netflix, dat een aantal van ‘s werelds beste filmtalenten blijft aantrekken. 

De streaminggigant en del Guillermo del Toro hebben al een relatie aangezien de regisseur Netflix’s Emmy bekroonde televisieserie “Trollhunters” en meer produceerde.

Bekijk de eerste teaser trailer voor Guillermo del Toro’s “Pinocchio” in de video hieronder.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Guillermo del Toro's Pinocchio debuteert eerste stop-motion beelden, Netflix zet december release 1
Pin Share

15 thoughts on “Guillermo del Toro’s Pinocchio debuteert eerste stop-motion beelden, Netflix zet december release

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.