Moon Knight Trailer krijgt 75 miljoen views in eerste 24 uur

De trailer voor Moon Knight wordt massaal bekeken en verslaat de kijkcijfers van Loki, WandaVision en Hawkeye in de eerste 24 uur.

De eerste trailer voor Marvel Studios Moon Knight heeft een massaal aantal van 75 miljoen kijkers getrokken. Moon Knight werd in 1975 geïntroduceerd in Werewolf by Night #32 door de makers Doug Moench en Don Perlin en is een van Marvel’s populairste helden geweest. Het personage maakte deel uit van The Avengers, The Midnight Sons, en de Heroes for Hire. Moon Knight zal zijn debuut maken in het Marvel Cinematic Universe in zijn eigen serie, op 30 maart 2022.

Moon Knight

In de serie speelt Oscar Isaac de hoofdrol als de held die onder de naam Steven Grant door het leven gaat terwijl hij een verborgen mysterie ontdekt over zijn verleden en meerdere identiteiten, waaronder de alias Marc Spector en de heldspersoonlijkheid Moon Knight. 

Moon Knight is het eerste nieuwe MCU-project sinds Spider-Man: No Way Home en zal de eerste Marvel Disney+ serie van 2022 zijn, waardoor er een gat van drie maanden zit tussen de première en de finale van Hawkeye. 

Na veel anticipatie, ging de eerste trailer voor Moon Knight in première tijdens ESPN’s uitzending van de NFL Wildcard Match tussen de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams.

De trailer was een enorme hit. 

Want volgens THR beweren Disney insiders dat de trailer voor Moon Knight meer dan 75 miljoen views heeft gegenereerd. 

52 miljoen online, en 23 miljoen van de uitzending, in de eerste 24 uur. 

Dat is meer dan de kijkcijfers van de trailers voor Loki (60 miljoen), WandaVision (52 miljoen) en Hawkeye (41,5 miljoen). 

Hoewel Moon Knight de 125 miljoen views voor The Falcon and the Winter Soldier trailer niet overtrof, ging die trailer in première tijdens de Super Bowl. 

De serie had ook de hoogste engagement van alle Marvel-series tot nu toe, met 263.000 vermeldingen.

Waarmee het de eerste content release voor WandaVision (241.000) en zelfs de Star Wars-serie, The Mandalorian (221.000), versloeg.

Zelfs na een heel jaar Marvel Studios series, blijkt dat het publiek nog steeds niet genoeg kan krijgen van het universum. 

Moon Knight is slechts een van de vele MCU-series die in 2022 naar Disney+ komen. De serie zal worden gevolgd door She-Hulk, Ms. Marvel en Secret Invasion.

Er komen ook twee vakantiespecials voor de MCU in 2022 waarvan de eerste een Halloween-serie is, met als thema Weerwolf bij Night. 

Met hetzelfde personage waar Moon Knight voor het eerst tegen vocht, en de Guardians of the Galaxy Holiday Special, die in première zal gaan tijdens de feestdagen van 2022.

Alle andere MCU-series op Disney+ zijn gebaseerd op personages die het publiek al heeft ontmoet in de films.

Dus er was een zekere mate van bekendheid bij het publiek om kijkers aan te trekken.

Moon Knight zal een primeur zijn voor de MCU, door eerst een nieuwe held in hun eigen serie te introduceren deze formule heeft in het verleden gewerkt voor Marvel. 

Aangezien ze relatief onbekende personages zoals Shang-Chi, The Guardians of the Galaxy en Captain Marvel tot enorme sterren hebben gemaakt met hun solofilms. 

De massale reacties op de trailer geeft aan dat Moon Knight wel eens een grote doorbraak zou kunnen worden voor de MCU.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Moon Knight Trailer krijgt 75 miljoen views in eerste 24 uur

De trailer voor Moon Knight wordt massaal bekeken en verslaat de kijkcijfers van Loki, WandaVision en Hawkeye in de eerste 24 uur.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)