Over Grenzen Geweld in de drugswereld van Antwerpen

Nederland en België hebben een sleutelrol in de wereldwijde drugsindustrie. Ben jij klaar voor een kijkje in deze wereld? Over Grenzen verkent in vier afleveringen de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels. Ook wordt er onderzocht hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. 

Over Grenzen Serie Seizoen 1 4 Afleveringen

Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst en voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Australië om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux.

Antwerpen wordt al jaren geteisterd door het geweld in de drugswereld. Van baldadigheid tot vergismoorden. Het geweld raakt ook de mensen buiten het criminele circuit. Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ klik hier

Over Grenzen: Met in de hoofdrollen Bart de Wever, Paul Depla, Joris van der Aa
Genres Documentaire

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Over Grenzen Geweld in de drugswereld van Antwerpen 1
Pin Share