Star Wars Ahsoka Mary Elizabeth Winstead voegt zich bij Rosario Dawson voor Disney+ serie

Star Wars Ahsoka: Mary Elizabeth Winstead heeft zich aangesloten bij Rosario Dawson en Natasha Liu Bordizzo in de Disney+ beperkte serie Star Wars: Ahsoka, een spin-off van de streamers hitserie The Mandalorian, bronnen dicht bij het project hebben bevestigd aan Deadline.

In de beperkte serie speelt Dawson de hoofdrol als Ahsoka Tano nadat ze het live-action debuut van het Star Wars: The Clone Wars en Rebels personage maakte in The Mandalorian, terwijl Bordizzo het personage van Sabine Wren op zich neemt uit de Star Wars Rebels animatieserie.

Star Wars Ahsoka

Star Wars: Ahsoka, geschreven door Dave Filoni en geproduceerd door Filoni en Jon Favreau, zal het verhaal van Ahsoka voortzetten. De serie zal naar verwachting ook een verschijning van Hayden Christensen als Anakin Skywalker bevatten.

Winstead was onlangs nog te zien in Netflix’ wraakthriller Kate en de DC-film Birds of Prey. Andere films die ze op haar naam heeft staan zijn onder andere de rol tegenover Will Smith in Gemini Man.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Star Wars Ahsoka Mary Elizabeth Winstead voegt zich bij Rosario Dawson voor Disney+ serie 1
Pin Share

17 thoughts on “Star Wars Ahsoka Mary Elizabeth Winstead voegt zich bij Rosario Dawson voor Disney+ serie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.