Law and Order seizoen 21 Trailer onthult eerste blik op de terugkeer van Sam Waterston

Sam Waterston keert terug als District Attorney Jack McCoy in de teaser voor de reboot van Law and Order seizoen 21, dat in februari naar NBC komt.

Law and Order: De officiële teaser voor seizoen 21 onthult de eerste blik op de langverwachte terugkeer van Sam Waterston. Law and Order, gecreëerd door Dick Wolf in 1990, is de originele serie die de kiem legde voor de uitgebreide franchise die nu een half dozijn spin-offs heeft, waaronder het langlopende Law and Order: SVU, met in de hoofdrol Mariska Hargitay als detective Olivia Benson.

Na 23 seizoenen met een 24e op komst, heeft SVU nu meer afleveringen gedraaid dan Law and Order zelf, die oorspronkelijk na 20 seizoenen werd gecanceld.

Law And Order Seizoen 21

De laatste jaren is er veel teruggekeerd van de Law and Order franchise. Nadat Christopher Meloni, die het personage Elliott Stabler speelde, SVU verliet in seizoen 12, keerde hij onlangs terug in Law and Order: Organized Crime, een reünie met SVU’s Olivia Benson in een reeks cross-over afleveringen. 

In oktober 2021 kondigde NBC aan dat ze een reboot van de originele Law and Order zouden ontwikkelen, 12 jaar later met Sam Waterston die zou terugkeren als zijn personage District Attorney Jack McCoy, die hij 369 afleveringen lang speelde.

NBC heeft zojuist hun officiële promo gedropt voor Law & Order seizoen 21, dat debuteert op 24 februari 2022. 

Het is een korte teaser van 15 seconden, maar hij richt zich vooral op de terugkeer van Sam Waterston. Vooraf aan een kort spervuur van veelbetekenende clips van het komende seizoen, zegt hij ernstig: “It’s OK to play the hero, as long as you win.” Bekijk de teaser hieronder:

Naast Sam Waterston, zal Anthony Anderson terugkeren als zijn originele Law and Order personage Detective Kevin Bernard. 

Een opvallende afwezige zal S. Epatha Merkerson zijn, die het personage Lt. Anita Van Buren speelde in 391 afleveringen, wat haar het langst lopende castlid van de show maakt. 

Die rol in de serie zal vervangen worden door Ghost Whisperer’s Camryn Manheim als Lt. Kate Dixon. 

Het seizoen zal ook het personage Assistant District Attorney Samantha Maroun toevoegen, gespeeld door Odelya Halevi, die eerder te zien was in NCIS en MacGyver.

Hoewel Law and Order seizoen 21 de rest van de cast nog geheim houdt, is het zeker dat er cameo’s en terugkerende optredens zullen zijn van andere oude castleden. 

Ook zal het de mogelijkheid hebben om over te steken met personages van andere Law spinoffs, met inbegrip van de verschillende shows in het universum die werden gecreëerd na de annulering. 

Er zijn tot nu toe ook nog geen aanwijzingen over welke “van de krantenkoppen gerukte” onderwerpen er tijdens het seizoen aan bod zullen komen, hoewel naarmate de premièredatum dichterbij komt, de plot van de eerste aflevering op zijn minst duidelijk zou moeten worden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)