Netflix de temperatuur stijgt voor het 2e seizoen van deze Erotische Thriller Drama Serie

Netflix: De temperatuur en de spanning gaan de hoogte in op 2 februari met het laatste seizoen van de meest bekeken niet Engelse serie die in seizoen 1 meer dan 35 miljoen kijkers had in 28 dagen. Een Mexicaanse thriller drama serie met erotische tinten geproduceerd door Argos Comunicación. De hoofdrollen worden vertolkt door Maite Perroni, Erik Hayser, Alejandro Speitzer, María Fernanda Yepes, Regina Pavón en Jorge Poza.

Oscuro Deseo (Dark Desire)

Met een start van de productie op 6 mei 2019 en een première op 15 juli 2020 van het eerste seizoen werd de serie verlengd voor een 2e seizoen op 19 augustus 2020. De temperatuur zal de hoogte ingaan, de spanning zal te snijden zijn vanaf 2 februari 2022.

Seizoen 1 Netflix Dark Desire - Oscuro Deseo

Het eerste seizoen van de serie ging het verhaal om de dood van Brenda. Zij was de beste vriendin van rechtendocent Alma (Maite Perroni). Alma geloofde niet dat haar vriendin zelfmoord zou gepleegd hebben. Ze gaat op onderzoek en komt tot de ontdekking dat Brenda wal wat minnaars had zoals eigenlijk iedereen in Dark Desire (Oscuro Deseo).

Klik hier voor de trailer van seizoen 1 

De officiële trailer is alleen te bekijken op youtube door de leeftijdsbeperking!

Seizoen 2 Netflix Dark Desire - Oscuro Deseo

Het 2e seizoen van de Netflixserie was gepland in 2021. Het coronavirus en daar bijhorende pandemie zorgde ervoor dat de wachttijd langer was dan de bedoeling was. Met vele problemen te overwinnen lukte het toch om het tweede seizoen op te nemen. Het tweede seizoen waar de vele stomende liefdesscènes niet zullen ontbreken.

Het einde van seizoen 1 maakte duidelijk dat de dood van Brenda zelfmoord was. Ze had het moeilijk om te begrijpen dat de man van wie ze hield Esteban verliefd was op Alma.

Alma en haar man Leonardo maakte een einde aan hun samen zijn. Voor Alma was de weg vrij om weer iets mooi te beginnen met haar oude minnaar Dario (Alejandro Speitzer). Dario en Esteban moesten op de vlucht nadat ze de moord op The Godfather Jose Luis Valdez in scene hadden gezet. Dario erfde een fortuin van zijn grootvader.

Netflix Dark Desire - Oscuro Deseo Rolverdeling

 • Maite Perroni als Alma Solares, een professor aan de rechtenfaculteit die de affaire met Darío achter de rug van haar familie begint
 • Erik Hayser als Esteban Solares, een politieagent en Leonardo’s broer, Zoë’s oom en Alma’s schoonbroer
 • Alejandro Speitzer als Darío Guerra, een student en mecanicien die Alma’s lessen bijwoont en verliefd op haar begint te worden
 • María Fernanda Yepes als Brenda Castillo, Alma’s beste vriendin
 • Regina Pavón als Zoe Solares, de rebelse dochter van Alma en Leonardo en het nichtje van Esteban
  Jorge Poza als Leonardo Solares, een zeer gerespecteerde rechter en Alma’s echtgenoot, Esteban’s broer en Zoë’s vader
 • Catherine Siachoque als Lys Antoine (seizoen 2)
 • Arturo Barba (seizoen 2)
 • Ariana Saavedra (seizoen 2)

Terugkerend

 • Paulina Matos als Edith Ballesteros, Leonardo’s assistente van wie Alma aanvankelijk dacht dat het de minnares van haar man was
 • Claudia Pineda als Garcia
 • Samantha Orozco als Rosalba
 • Magali Boysselle als therapeut

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Netflix de temperatuur stijgt voor het 2e seizoen van deze Erotische Thriller Drama Serie 1
Pin Share