The Wonderful Winter of Mickey Mouse brengt de magie van klassieke Disney filmpjes terug

Disney+ heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Wonderful Winter of Mickey Mouse, een special die het tweede seizoen van de streamer’s The Wonderful World of Mickey Mouse animatieserie zal lanceren. Zoals de titel van de special al aangeeft, zal het tweede seizoen van The Wonderful World of Mickey Mouse Mickey en zijn vriendjes volgen in elk van de vier seizoenen, te beginnen met de winter.

Mickey Mouse

Het is dus tijd om op de bank te kruipen met een kop warme chocolademelk en te kijken hoe Mickey, Goofy, Minnie en Donald in winterse ongelukken verzeild raken. Van chillen in een vervallen hut, tot het omgaan met een lawine van epische proporties, tot een romantische poging tot schaatsen met Mickey en Minnie, je hoeft geen bevriezing te riskeren door naar buiten te gaan de cartoon vrienden zullen dat voor je doen, met de nieuwe special die belooft zowel “dwaas als kil” te zijn.

The Wonderful World of Mickey Mouse werd oorspronkelijk uitgezonden in 2020, en bevat dezelfde animatiestijl als de 2013 Paul Rudish-serie Mickey Mouse. Rudish fungeert ook als uitvoerend producent en superviserend regisseur voor The Wonderful World of Mickey Mouse na zijn komst naar het bedrijf van Cartoon Network, waar hij werkte als stemacteur, tekenaar en schrijver. 

Met hem bracht Rudish een nieuw randje aan in de animatie van The Wonderful World of Mickey Mouse, die een animatiestijl heeft die de klassieke animatiestijl van eerdere Mickey-tekenfilms mengt met de schokkerige, soms hoogdravende animatiestijl die vaak te zien was in Cartoon Network-serie The Powerpuff Girls, waar Rudish ook aan werkte.

The Wonderful World of Mickey Mouse volgt Mickey en zijn vrienden op hun maffe en vertederende avonturen, vaak met explosieve gevolgen. Samen met de trailer voor de aankomende The Wonderful Winter of Mickey Mouse special, kondigde Disney+ ook de Disney+ streaming première van de special aan, die is ingesteld op 18 februari.

De special zal exclusief te streamen zijn op Disney+ als onderdeel van de steeds groter wordende bibliotheek van exclusieve en originele streaming content van de streaming service.

Bekijk de nieuwe trailer voor De wonderlijke winter van Mickey Mouse hieronder:

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
The Wonderful Winter of Mickey Mouse brengt de magie van klassieke Disney filmpjes terug 1
Pin Share

11 thoughts on “The Wonderful Winter of Mickey Mouse brengt de magie van klassieke Disney filmpjes terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.