Bridgerton seizoen 2 foto’s onthullen eerste blik op nieuwe en terugkerende personages

Netflix dropt een set van acht gloednieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2, die eerste blikken tonen op zowel terugkerende als nieuwkomer personages in de hitserie.

De eerste set beelden van Bridgerton seizoen 2 toont een eerste blik op de personages, zowel nieuw als oud, die hun opwachting zullen maken. Bridgerton, de romantische dramaserie uit het Regency-tijdperk die op 25 december 2020 op Netflix in première ging, is gecreëerd door Chris Van Dusen en geproduceerd door tv-hitmaker Shonda Rhimes.

De serie is gebaseerd op de populaire romans van Julia Quinn, die de romantische wederwaardigheden volgen van de acht broers en zussen van de familie Bridgerton.

Bridgerton seizoen 1 verkende de romance tussen Daphne Bridgerton, gespeeld door Phoebe Dynevor, en Simon Basset, de hertog van Hastings, gespeeld door Regé-Jean Page. 

Jean-Page werd een onmiddellijke blikvanger van de serie, zijn ster rees tot het punt dat hij werd gevraagd om SNL te hosten tijdens hun seizoen 2021. 

Helaas zal Jean-Page niet terugkeren voor Bridgerton seizoen 2, omdat de serie het model van de romans zal volgen en zich zal richten op het verhaal van een andere Bridgerton broer of zus. 

Specifiek, seizoen 2 zal inspiratie halen uit “The Viscount Who Loved Me,” dat het liefdesverhaal vertelt van Lord Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

Netflix heeft zojuist acht nieuwe afbeeldingen gedropt die de personages uit Bridgerton seizoen 2 tonen, waarbij zowel bekende gezichten als enkele nieuwkomers worden onthuld. 

Onder de nieuwe toevoegingen zijn Simone Ashley en Charithra Chandran als Kate en Edwina Sharma, twee zussen die net uit India zijn verhuisd en belangrijke spelers zullen blijken in Anthony’s verhaal. 

Bridgerton seizoen 2 heeft ook Shelley Conn toegevoegd als de moeder van de Sharma zusjes, Calam Lynch werd gecast als Theo Sharpe, Rupert Evans als Edmund Bridgerton, en Rupert Young als Jack. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Netflix scoorde een reeks hits tijdens 2020, een tijd waarin de meeste andere mediaplatforms moeite hadden om inhoud te brengen naar een publiek dat thuis vastzat tijdens de vroege stadia van de COVID-19-pandemie.

Het kerstsucces van Bridgerton was de kers op de taart voor de streamingdienst, die al goud had gevonden met Tiger King, Emily in Paris, en Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga in 2020.

Echter, met de theatrale markt (hoewel nog steeds wankel) terug in actie en franchise films zoals Spider-Man: No Way Home en Scream blijken een grote aantrekkingskracht te hebben op het publiek, is het nog maar de vraag of Bridgerton seizoen 2 het net zo goed zal doen.

Bridgerton seizoen 2 zal namelijk veel grotere concurrentie hebben, met het langverwachte DC-project The Batman dat slechts een paar weken voor de première in de bioscoop verschijnt. 

In maart zal Downton Abbey ook in de bioscoop te zien zijn: A New Era, een ander Brits stuk dat waarschijnlijk een deel van het doelpubliek van de serie zal afleiden.

Maar zolang dit nieuwe seizoen sterk is en geliefde personages zoals Daphne, Penelope en Eloise blijft ontwikkelen, zou het in staat moeten zijn om deze obstakels te overwinnen en de Bridgerton fans tevreden te houden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!

Bridgerton

Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)