Tom Hanks speelt in nieuwe film van World War Z-regisseur

Tom Hanks is klaar om de hoofdrol te spelen in de Amerikaanse remake van A Man Called Ove, de nieuwe film van World War Z en Monster's Ball regisseur Marc Forster.

Tom Hanks heeft zich aangesloten bij de cast van A Man Called Ove van regisseur Marc Forster. A Man Called Ove begon als een roman van Fredrik Backman, die in 2015 werd bewerkt tot een gelijknamige Zweedse komediefilm van regisseur Hannes Holm. Holm’s film, die een hit was in Zweden, werd ook genomineerd voor twee Academy Awards, waaronder Best Foreign Language Film, en werd daarmee de best verdienende anderstalige film van 2016 in de VS. Nu is Forster, vooral bekend van World War Z, Monster’s Ball en Finding Neverland, klaar om de Amerikaanse bewerking van het verhaal te leiden.

Tom Hanks

Zoals gemeld door Deadline, komt Tom Hanks in A Man Called Ove als het titelpersonage. Het verhaal is naar verluidt een levensbevestigende komedie die draait om een chagrijnige gepensioneerde man, Ove, die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met zijn onstuimige nieuwe buren. 

Forster zei over het verhaal: “Toen ik de roman van Fredrik Backman voor het eerst las, werd ik verliefd op het idee dat vriendschap de kracht heeft om iemands leven vorm te geven.”

Er is nog geen andere cast bekend gemaakt, maar Tom Hanks zal samen met Rita Wilson produceren, met Forster als uitvoerend producent. 

A Man Called Ove zal Forster ook herenigen met schrijver David Magee, bekend van twee Academy Award-genomineerde films, Life of Pi en Finding Neverland. 

De productie zal later dit jaar van start gaan, wat betekent dat de film waarschijnlijk ergens in 2023 zal worden uitgebracht. 

Meer details over A Man Called Ove zullen volgen naarmate de film in productie gaat.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)