Marry Me After Love Peacock Tv (bekijk Teaser)

Marry Me: Vol met originele nummers van Jennifer Lopez en de wereldwijde Latin muziek ster Maluma, Marry Me komt aanstaande Valentijnsdag met Lopez in de hoofdrol als musical superster Kat Valdez en Owen Wilson als Charlie Gilbert, een wiskundeleraar totale vreemden die overeenkomen om te trouwen en dan elkaar te leren kennen.

Een onwaarschijnlijke romance over twee verschillende mensen die op zoek zijn naar iets echts in een wereld waar waarde is gebaseerd op likes en volgers, Marry Me is een modern liefdesverhaal over beroemdheid, het huwelijk en sociale media.

Marry Me

Kat Valdez (Lopez) is de helft van het meest sexy sterrenkoppel op aarde met de nieuwe muzieksupernova Bastian (Maluma, die zijn speelfilmdebuut maakt). Terwijl Kat en Bastians onontkoombare hitsingle, “Marry Me”, de hitlijsten bestijgt, staan ze op het punt om te trouwen voor een publiek van hun fans in een ceremonie die gestreamd zal worden over meerdere platforms.

De gescheiden wiskundeleraar Charlie Gilbert (Owen Wilson) is naar het concert meegesleept door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman). 

Als Kat een paar seconden voor de ceremonie hoort dat Bastian haar heeft bedrogen met haar assistent, slaat haar leven een andere wending als ze op het podium een inzinking krijgt en twijfelt aan liefde, waarheid en loyaliteit. 

Terwijl haar ragfijne wereld wegvalt, sluit ze haar ogen met een vreemdeling een gezicht in het publiek.

Als wat je weet je in de steek laat, dan is misschien wat je niet weet het antwoord, en zo, in een moment van geïnspireerde waanzin, kiest Kat ervoor om met Charlie te trouwen. 

Wat begint als een impulsieve reactie ontwikkelt zich tot een onverwachte romance. Maar als krachten samenspannen om hen te scheiden, rijst de universele vraag: Kunnen twee mensen uit zulke verschillende werelden de kloof tussen hen overbruggen en een plek opbouwen waar ze allebei thuishoren?

De film heeft ook John Bradley (Game of Thrones), Michelle Buteau (Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia) en Utkarsh Ambudkar (Mulan) in de hoofdrollen.

Marry Me is geregisseerd door Kat Coiro (Dead to Me, It’s Always Sunny in Philadelphia, upcoming She-Hulk) naar een scenario van John Rogers (The Librarians) en Tami Sagher (NBC’s 30 Rock) en Harper Dill (The Mick) gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. 

De film wordt geproduceerd door Jennifer Lopez en Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan) voor Lopez’s Nuyorican Productions, door John Rogers voor Kung Fu Monkey Productions en door Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air). 

De uitvoerende producenten van de film zijn Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur en J.B. Roberts.

De soundtrack komt uit op 4 februari en de #MarryMeMovie in de bioscoop & streaming alleen op @PeacockTV Valentijnsdag!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)