Moon Knight Trailer onthult Oscar Isaac als Marvel’s nieuwste superheld

Marvel Studios onthulde maandagavond de eerste trailer voor haar Disney Plus serie “Moon Knight”, waarmee de 2022 slate voor het Marvel Cinematic Universe officieel van start gaat. In “Moon Knight”, dat op 30 maart in première gaat, speelt Oscar Isaac Marc Spector, een ex-soldaat met een ernstig geval van dissociatieve identiteitsstoornis die zich manifesteert als volledig verschillende individuen.

Hij wordt het doorgeefluik van de Egyptische maangod Khonshu, wat Marc’s angst voor zijn mentale ziekte alleen maar erger maakt.

In de trailer, op de tonen van Kid Cudi’s “Day ‘n’ Night”, kan Marc het verschil niet zien tussen zijn normale leven en zijn dromen.

Hij speelt met een Rubik’s kubus, kan niet in slaap vallen, om vervolgens in paniek uit bed te springen met zijn voet vastgeketend aan zijn bed hoewel hij schijnbaar vergeet dat hij degene was die zichzelf de nacht ervoor in bedwang hield.

Na een bezoek aan een museum over het oude Egypte, ziet hij een visioen van Khonshu en later ontmoet hij Ethan Hawke’s schurk, een sekteleider die Marc aanmoedigt om de duisternis in zichzelf te omarmen.

De trailer eindigt met Marc die omhuld wordt door het Moon Knight kostuum en een shot van hem die iemand bruut in elkaar slaat op een badkamervloer.

In tegenstelling tot alle vorige series van Marvel Studios voor Disney Plus, die gebaseerd waren op bestaande personages uit de speelfilms van het bedrijf van vóór 2019, schetst “Moon Knight” een gloednieuw pad, met een totaal nieuwe set personages en een verhaallijn die geen duidelijke initiële verbinding heeft met de MCU.

Moon Knight, die in 1975 zijn debuut maakte in de Marvel comics, had aanvankelijk superkrachten gebaseerd op de fasen van de maan, maar recentere versies hebben zijn vermogens sterfelijk gehouden, geholpen door geavanceerde snufjes.

Dat heeft stripfans ertoe aangezet om het personage te vergelijken met de DC Comics superheld Batman.

“Moon Knight” heeft Hawke en May Calamawy in de hoofdrollen. Jeremy Slater (“The Umbrella Academy”) is de bedenker en hoofdschrijver, Mohamed Diab (“Eshtebak (Clash)”) en het team van Justin Benson en Aaron Moorhead (“Synchronic”) regisseren.

De serie luidt het tweede jaar in dat Marvel Studios naast zijn speelfilms ook tv-series levert voor Disney Plus. Ook verwacht in 2022 voor de streamer: “She-Hulk,” een juridische komedie met in de hoofdrollen Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Renée Elise Goldsberry, Josh Segarra en Jameela Jamil; “Ms. Marvel,” een coming-of-age drama met nieuwkomer Iman Vellani in de titelrol; en seizoen 2 van de animatieserie “What If…?”

Bekijk de volledige trailer hieronder:

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)