HBO The Last Of Us Serie cast Euphoria’s Storm Reid als Riley.

HBO’s langverwachte serie The Last of Us heeft zojuist een nieuw castlid toegevoegd met Euphoria’s Storm Reid die tekent om Riley te spelen, de jeugd beste vriend van de heldin van de serie, Ellie. De serie is gebaseerd op het videospel met dezelfde naam van ontwikkelaar Naughty Dog. De hoofdrollen in de post-apocalyptische thriller zijn al weggelegd voor Pedro Pascal als de onwillige hoofdrolspeler Joel en Bella Ramsey als zijn pupil Ellie.

HBO The Last Of Us Serie

HBO The Last of Us zal naar verwachting hetzelfde plot volgen als de eerste game in de serie. Daarin navigeren Joel en Ellie door een post-apocalyptische woestenij, 20 jaar nadat een zombie-achtige infectie de wereld heeft overspoeld en de slachtoffers in besmettelijke mutanten heeft veranderd. 

Riley maakte haar debuut in het Last of Us-universum in The Last of Us: American Dreams, een prequel van de games in 2013 in de vorm van een stripboek. Het personage keerde terug in 2014 in The Last of Us: Left Behind, een DLC-uitbreidingspakket voor de hoofdgame waarin spelers Ellie besturen en haar relatie met Riley onderzoeken.

Nu het personage is verschenen in zowel stripboek- als videogamevorm, is de volgende stap om haar tot leven te brengen in live-action. 

Volgens Deadline is Reid officieel aangetrokken om die taak op zich te nemen. Naast de rol van Gia Bennett in Euphoria, was Reid onlangs ook te zien in Ava DuVernay’s A Wrinkle in Time, Leigh Whannell’s The Invisible Man, en James Gunn’s The Suicide Squad. Ze zal ook te zien zijn in Searching 2, het vervolg op John Cho-thriller uit 2018.

HBO The Last of Us komt van Chernobyl-schrijver Craig Mazin en Neil Druckmann, die de gamereeks creëerde. De pilootaflevering wordt geregisseerd door Kantemir Balagov. Hoewel er nog geen releasedatum is vastgesteld, wordt verwacht dat de serie midden tot laat in 2022 in première gaat.

Het is onduidelijk hoe het personage in de serie zal worden geïntroduceerd. Als seizoen één gebaseerd is op de eerste game, waarin Riley slechts terloops wordt genoemd, zal The Last of Us het achtergrondverhaal van het personage moeten retoucheren om haar enige schermtijd van betekenis te geven. 

Het is ook mogelijk dat Reid alleen in flashbacks verschijnt naar de tijd voordat Ellie Joel ontmoette. The Last of Us is een verhaalgedreven game met een uitgebreide lore, dus de schrijvers hebben genoeg manieren om het personage naar eigen inzicht te introduceren en uit te diepen, zelfs als dat afwijkt van haar eerdere versies.

The Last of Us wordt door velen beschouwd als een van de beste games van de afgelopen jaren. 

Sommigen beweren zelfs van alle tijden. Dus, de show zal een aantal grote schoenen te vullen als het wil de gepassioneerde gamer basis te behagen.

 Maar nu de lijst van cast en crew zich blijft vullen met getalenteerde creatieven, met Reid als meest recente voorbeeld, lijkt het er meer en meer op dat The Last of Us HBO’s volgende grote hit kan worden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
HBO The Last Of Us Serie cast Euphoria's Storm Reid als Riley. 2
Pin Share