National Treasure serie werft vijf nieuwe personages voor Disney+ serie

Disney's National Treasure serie cast vrienden voor Lisette Alexis' Jess, waaronder Parenthood's Lyndon Smith en Stargirl's Jake Austin Walker.

National Treasure: Disney+’s nieuwe serie gebaseerd op National Treasure heeft vijf nieuwe castleden gevonden voor hun aankomende avontuur-mysterie. De originele film en het vervolg, National Treasure: Book of Secrets, beide starred Nicolas Cage als historicus Benjamin Franklin Gates. Terwijl de fans al meer dan een decennium geduldig wachten op nieuws over een derde film, lijkt Disney van koers te zijn veranderd toen ze een serie aankondigden om de franchise in een nieuw licht voort te zetten.

National Treasure, die rechtstreeks naar Disney+ komt, volgt Jess Morales (gespeeld door Lisette Alexis); een 20-jarige Latina ontdekkingsreizigster op zoek naar haar familiegeschiedenis.

Jess’ avontuur samen met vrienden leidt haar naar het terugvinden van een lang verloren schat.

De oorspronkelijke filmproducent, Jerry Bruckheimer, is uitvoerend producent van de nieuwe serie, terwijl het oorspronkelijke scriptschrijversduo, Cormac en Marianne Wibberley, terugkeert om de serie te schrijven.

Deadline meldt nu dat er naast Alexis nog vijf andere bijpersonages zijn gecast. Lyndon Smith van Parenthood zal FBI-agent Ross spelen, die meedoet aan het avontuur om zichzelf te bewijzen tegenover haar superieuren. 

Zuri Reed voegt zich bij de cast als Jess’ beste schoolvriendin, Tasha. Jordan Rodrigues van Lady Bird zal Ethan spelen, Jess’ oude vriend en bewonderaar. Antonio Cipriano zal de goed geïnformeerde maar maffe theoreticus Oren spelen, terwijl Jake Austin Walker van Stargirl het ensemble vervolledigt als de broze muzikant Liam, die afstamt van een lange lijn van schatzoekers.

National Treasure serie werft vijf nieuwe personages voor Disney+ serie 1

De jonge, getalenteerde cast zal het nieuwe drama van de Wibberleys tot leven brengen. Op dit moment is het onduidelijk hoe losjes de serie verbonden zal zijn met de originele films, en of het publiek Cage’s Gates nog een keer zal zien terugkeren. Fans kunnen echter meer zien van de nieuwe, jeugdige avonturenserie wanneer

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!

National Treasure

Please follow and like us:
National Treasure serie werft vijf nieuwe personages voor Disney+ serie 2
Pin Share

12 thoughts on “National Treasure serie werft vijf nieuwe personages voor Disney+ serie

Disney's National Treasure serie cast vrienden voor Lisette Alexis' Jess, waaronder Parenthood's Lyndon Smith en Stargirl's Jake Austin Walker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.