Yellowstone seizoen 5 waarschijnlijk in première dit najaar, zegt producent

Yellowstone lijkt dit najaar terug te keren. Producent David Glasser heeft bevestigd dat seizoen 5 in mei van dit jaar in productie zal gaan.

Yellowstone seizoen 5 lijkt klaar te zijn om deze herfst terug te keren, met producent David Glasser die bevestigt dat het vervolg op seizoen 4 momenteel in de maak, is bij Paramount. Het creatieve universum van Taylor Sheridan is in volle gang met de Yellowstone spinoff 1883 die in december debuteerde en een andere spinoff, 6666, in productie. 

Na de recente ontknoping van Yellowstone’s seizoen 4 finale (die kijkcijferrecords brak), was er weinig twijfel dat de familie Dutton zou terugkeren voor Yellowstone seizoen 5.

Yellowstone seizoen 5

Nu het eerste seizoen van Yellowstone spinoff 1883 bijna is afgerond, kan de focus van de maker worden verlegd naar het werk aan de vlaggenschip-serie. 

Variety meldt dat de productie van Yellowstone seizoen 5 naar verwachting in mei van dit jaar zal beginnen. Volgens uitvoerend producent David Glasser maakt dit een premièredatum in de herfst van 2022 waarschijnlijk. 

In combinatie met een recente nominatie voor een SAG award en een steeds groter wordende schare fans, zal het Yellowstone universum zich vanaf nu alleen nog maar verder uitbreiden.

Voor het eerst uitgezonden op Paramount in 2018, ging Yellowstone van een kleine serie naar de meest populaire show op de kabel in iets minder dan vier jaar. 

De serie heeft een trouwe fanbase vergaard die heeft geleid tot de uitbreiding van de franchise, met meer dan drie shows of spin-offs die momenteel in de maak zijn van Yellowstone-bedenker Sheridan. 

Yellowstone heeft zijn hoogtepunt bereikt in het afgelopen jaar, met een piek van 10,3 miljoen kijkers voor de finale van seizoen 4, waarmee het een plaats veroverde onder de top uitzendingen van 2021. 

Ook het eerste seizoen van 1883, waarin het leven van de vroege familie Dutton wordt beschreven bij hun aankomst in het westen, is een eigen leven gaan leiden en heeft zich ontwikkeld tot een zeer succesvolle serie op zichzelf. 

Dit maakt de première van seizoen 5 van Yellowstone waarschijnlijk tot een van de meest verwachte televisie-evenementen van 2022.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Yellowstone seizoen 5 waarschijnlijk in première dit najaar, zegt producent 2
Pin Share

6 thoughts on “Yellowstone seizoen 5 waarschijnlijk in première dit najaar, zegt producent

Yellowstone lijkt dit najaar terug te keren. Producent David Glasser heeft bevestigd dat seizoen 5 in mei van dit jaar in productie zal gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.