Euphoria Seizoen 2 Cast Gids Elk nieuw en terugkerend personage

Euphoria is terug na een onderbreking van meer dan twee jaar, afgezien van twee eenmalige afleveringen. Hier is elk nieuw en terugkerend personage in seizoen 2 van de HBO show.

Met meer dan twee jaar sinds de finale van seizoen 1, is Euphoria seizoen 2 eindelijk klaar om in première te gaan hier is elk terugkerend castlid en nieuw personage dat zal worden geïntroduceerd. Gecreëerd door Sam Levinson, die ook de Netflix-film Malcolm & Marie schreef en regisseerde, komt Euphoria van A24 en is losjes gebaseerd op een Israëlische televisieserie met dezelfde naam, terwijl het ook put uit Levinson’s eigen ervaringen.

De serie volgt Rue Bennett, een verslaafde tiener wiens worsteling met verslaving centraal staat in de show. Euphoria seizoen 1 volgde Rue’s romance met Jules, een nieuw meisje in de stad dat onmiddellijk Rue’s aandacht trok.

Euphoria Seizoen 2

De rest van de cast is gevuld met een kleurrijke groep personages die rond Rue’s leven cirkelen, waaronder haar jeugdvriend Lexi, medeklasgenoten Maddy, Nate, Kat, McKay, en Cassie.

Euphoria seizoen 1 heeft in elke aflevering een karaktergerichte aanpak, waarbij elke tiener wordt uitgediept om verhalen te vertellen over de complexiteit van het leven op een middelbare school in een buitenwijk.

Euphoria seizoen 1 kreeg veel controverse over de grafische weergave van tiener drugsgebruik, seks en geweld, maar de serie werd ook met veel lof ontvangen.

Details over de plot van Euphoria seizoen 2 zijn onder de radar gebleven, behalve wat kan worden opgemaakt uit het einde van seizoen 1 en twee eenmalige afleveringen die in 2020 zijn uitgezonden.

Seizoen 1 eindigde met een poging van Jules en Rue om samen weg te lopen, maar wanneer Rue zich bedenkt, laat Jules haar achter.

Dit leidt tot een terugval van Rue na een groot deel van het seizoen nuchter te zijn geweest.

De eenmalige afleveringen volgden respectievelijk Rue en Jules terwijl ze omgingen met de gevolgen van het einde van seizoen 1, maar HBO’s Euphoria seizoen 2 zal de hoofdcast van personages uitgebreider volgen hier is elk personage dat terugkeert en een aantal nieuwe gezichten die zich bij de cast voegen.

Table of Contents

Zendaya As Rue Bennett

Na een succesvol jaar waarin Zendaya te zien was in twee grote blockbusters, is de actrice terug als Rue, het hoofdpersonage van Euphoria.

De serie brengt veel tijd door in Rue’s hoofd als ze navigeert door haar verslaving en worstelt met angst, depressie en OCD.

Zendaya won een Emmy voor haar optreden in Euphoria seizoen 1 en het ziet ernaar uit dat ze in volle kracht terugkeert.

Euphoria seizoen 2 zal waarschijnlijk Rue volgen terwijl ze omgaat met haar terugval en de voortdurende gevoelens die ze heeft voor Jules.

Na haar glansrollen als Chani in Dune en MJ in Spider-Man: No Way Home, zal Euphoria een verfrissende verandering van tempo zijn voor fans van de jonge actrice.

Hunter Schafer As Jules Vaughn

Hunter Schafer keert terug als Jules in Euphoria seizoen 2. Jules begon de serie als het nieuwe meisje in de stad, maar ze werd al snel close met Rue en een heleboel andere mensen op hun school.

Het was echter haar relatie met Rue die de aandacht trok en de hoeksteen werd van seizoen 1.

Hoe die relatie zal uitspelen in Euphoria seizoen 2 valt nog te bezien, maar Rue is waarschijnlijk nog steeds aan het bekomen van het feit dat ze achtergelaten werd.

Euphoria is Schafer’s eerste grote hoofdrol, maar het zal zeker niet haar laatste zijn.

Alexa Demie As Maddy Perez

Alexa Demie, die ook in verschillende andere A24-films heeft gespeeld, zal terugkeren als Maddy Perez, inwonend populair meisje dat verkering had met voetballer Nate. Maddy en Nate beëindigden hun relatie aan het einde van seizoen 1, maar Maddy is nog steeds in het bezit van een belastende video van Nate’s vader en Jules.

Of ze er iets mee gaat doen valt nog te bezien, maar de trailers van Euphoria seizoen 2 maken duidelijk dat Maddy weer helemaal terug is – haar gebruikelijke kwinkslagen, hilariteit en buitensporige mode zijn weer volop te zien.

Naast rollen in A24-films als Waves en Mid90s, was Demie ook te zien in Ray Donovan en The OA.

Sydney Sweeney As Cassie Howard

Na de hoofdrol in HBO’s The White Lotus in 2021, is Sydney Sweeney terug op het prestigieuze netwerk voor Euphoria seizoen 2 als Cassie.

De doe-oog actrice was aan het daten met McKay in seizoen 1, maar de status van het koppel werd in de lucht gelaten nadat Cassie onthulde dat ze zwanger was.

Met de steun van haar zus en haar moeder, beëindigde Cassie de zwangerschap in de finale van seizoen 1 en volgens de trailers voor Euphoria seizoen 2, lijkt het erop dat Cassie nog steeds op zoek zal zijn naar geluk.

Sweeney heeft de afgelopen jaren in verschillende spraakmakende projecten gespeeld, waaronder het eerder genoemde The White Lotus en andere shows als The Handmaid’s Tale en Sharp Objects, en films als Quentin Tarantino’s Once Upon A Time In Hollywood.

Maude Apatow As Lexi Howard

Maude Apatow speelt Lexi Howard, de jongere zus van Cassie en de jeugdvriendin van Rue. Lexi is vooral een tegenpool van haar wildere leeftijdsgenoten, omdat ze bescheidener, leergieriger en meer ontwikkeld lijkt dan de mensen om haar heen.

Dat weerhoudt haar er niet van om naar feestjes te gaan en mee te doen met de pret of zelfs Rue te helpen om af en toe een drugstest te doorstaan, ook al is zij uiteindelijk de stem van de rede.

Het lijkt waarschijnlijk dat ze deze rol zal voortzetten in Euphoria seizoen 2, maar het is ook mogelijk dat ze verstrikt raakt in Rue’s activiteiten als het paar close blijft ondanks hun verschillende opvattingen.

Apatow is de dochter van regisseur Judd Apatow, die veel komediefilms heeft geproduceerd en geregisseerd waarin ook zijn dochter een hoofdrol speelde, waaronder Knocked Up, Funny People en This Is 40.

Jacob Elordi As Nate Jacobs

Jacob Elordi speelt de rol van Nate Jacobs, de ex-vriend van Maddy Perez en een lokale voetbalster.

Euphoria seizoen 1 volgde Nate en zijn probleem met woede, als zijn en Maddy’s controversiële aan-en-uit relatie resulteerde in een aantal van de meest ongemakkelijke momenten van de serie.

Dit omvatte ook zijn relatie met zijn vader, Cal, van wie Nate ontdekt dat hij een verkrachting heeft gepleegd met Schafer’s Jules.

Wanneer Nate dit ontdekt, komen zijn onzekerheden en woede aan de oppervlakte en deze draad zal waarschijnlijk worden opgepakt in Euphoria seizoen 2 nu Maddy en Rue beiden weten wat er gebeurd is.

Elordi is misschien wel het meest bekend van zijn rol in Netflix’s The Kissing Booth film franchise.

Barbie Ferreira As Kat Hernandez

Barbie Ferreira zal terugkeren als Kat Hernandez. Nadat ze een camgirl werd in Euphoria seizoen 1, kreeg Kat een relatie met Ethan, een jongen die nieuw was op hun school. 

Hoewel Kat zich eerst verzette en Ethan zelfs probeerde weg te duwen, verzoenen de twee zich en lijken ze een relatie te beginnen tijdens de finale van seizoen 1. 

Euphoria seizoen 2 lijkt Kat en Ethan’s relatie voort te zetten, met een trailer gecentreerd rond Ferreira’s karakter waarin Kat Ethan’s familie ontmoet. 

Euphoria is Ferreira’s eerste grote hoofdrol, maar in 2022 zal de actrice te zien zijn in een van de meest geanticipeerde films van het jaar – Jordan Peele’s Us vervolg Nope.

Nieuwe Karakters In Euphoria Season 2

Dominic Fike As Elliot

Zanger Dominic Fike zal zijn acteerdebuut maken in Euphoria seizoen 2 als Elliot.

Er is nog niet veel bekend over zijn personage, maar op basis van de eerste trailers en interviews is het duidelijk dat hij en Rue een relatie zullen beginnen, een relatie die al dan niet giftig zal zijn voor de recentelijk van het toneel verdwenen tiener.

Het lijkt er ook op dat Elliot tussen Jules en Rue zal komen te staan wanneer ze onvermijdelijk weer bij elkaar komen.

Fike is vooral bekend om zijn muziekcarrière, maar Euphoria zou het begin kunnen zijn van een acteurscarrière voor de jonge artiest.

Minka Kelly

Er is weinig bekend over Minka Kelly’s Euphoria seizoen 2 personage. 

De actrice verschijnt kort in een Euphoria trailer rond Demie’s personage Maddy en de twee delen een korte uitwisseling over daten. 

Voor de rest blijft het een mysterie wie Kelly zal spelen, maar haar openhartige karakter met Maddy laat doorschemeren dat ze niet een van de verantwoordelijke volwassenen van de serie zal zijn. 

Kelly is vooral bekend als Dove in DC’s Titans serie, maar de actrice is ook te zien geweest in Friday Night Lights en verschillende andere projecten door de jaren heen.

Terugkerende personages in Euphoria Seizoen 2

Colman Domingo As Ali

Colman Domingo zal terugkeren als Ali, een brandweerman en verslaafde die Rue ontmoet in Narcotics Anonymous.

Ali dient als een soort mentor voor Rue en het paar sluiten een onwaarschijnlijke vriendschap die evolueert in de loop van Euphoria seizoen 1.

Domingo speelde ook tegenover Zendaya in de Euphoria speciale aflevering gecentreerd rond Rue en zijn prestatie oogstte lof als hij de tiener door haar terugval begeleidde.

Het is onduidelijk of Domingo een meer prominente rol zal hebben in Euphoria seizoen 2, maar hij lijkt nog steeds te dienen als een mentor van soorten voor Rue als ze omgaat met fall-out van de gebeurtenissen van de eerste seizoensfinale.

Domingo is het best bekend voor zijn rol als Victor Strand in Fear the Walking Dead, maar hij heeft ook in tal van films gespeeld, waaronder de sociale media satire Zola van vorig jaar en horrorfilm Candyman.

Angus Cloud As Fezco

Angus Cloud keert terug als Fezco, een lokale drugsdealer en vriend van Rue. Gedurende seizoen 1 probeerde Fezco Rue te helpen nuchter te blijven na haar overdosis, maar hij kon haar uiteindelijk niet behoeden voor een terugval. 

Volgens de Euphoria seizoen 2 trailers, lijkt het erop dat Rue en Fezco samen in nog meer problemen zullen komen. Euphoria is Cloud’s eerste grote hoofdrol.

Storm Reid As Gia Bennett

Storm Reid speelt de rol van Gia Bennett, de zus van Zendaya’s Rue. Gia ziet het beste in Rue ondanks haar strubbelingen en de zussen onderhouden een liefdevolle relatie.

In Euphoria seizoen 1 was Gia degene die Rue vond nadat ze een overdosis had genomen en het traumatische moment was een sleutelmoment in hun relatie, zelfs toen Gia Rue bleef verdedigen tijdens gevechten met hun moeder.

Reid speelde onlangs in The Suicide Squad als de dochter van Bloodsport, maar ze is ook bekend van rollen in The Invisible Man en When They See Us.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)