Netflix Animé plant datum in april voor seizoen 2 van Ultraman – Bekijk de trailer

Als je hebt genoten van Netflix’s 2019 “Ultraman” animé serie dan zul je blij zijn om te weten dat we eindelijk een datum hebben voor seizoen 2! Seizoen 1 lanceerde in april 2019 en centreerde zich rond een man die de geest en het DNA van de legendarische held “Ultraman” bezit terwijl hij een metallic ultrapak draagt en tegen het kwaad vecht.

Met seizoen 2 beloven regisseurs Kenji Kamiyama en Shinji Aramaki de wereld van ULTRAMAN mee te nemen naar het rijk van het onbekende. Je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken en enkele beelden uit seizoen 1 bekijken.

Jaren geleden werkte de beroemde lichtreus Ultraman om de vrede op aarde te beschermen. Nu, staat er een nieuwe kampioen op: Shinjiro Hayata, een middelbare scholier die de Ultra Suit moet aantrekken en de zorgen die daarbij komen kijken. Als zoon van de vroegere Ultraman, zal hij de nieuwe held van deze generatie worden!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Netflix Animé plant datum in april voor seizoen 2 van Ultraman - Bekijk de trailer 5
Pin Share