Outlander-ster Caitríona Balfe zegt dat seizoen 7 een goede plek zou zijn om de serie te beëindigen, hoewel zij niet de leiding heeft over die beslissingen.

Outlander ster denkt dat serie best kan eindigen na seizoen 7

Outlander ster Caitríona Balfe zegt dat, hoewel ze niet precies weet wat de producenten denken, de langlopende serie zou kunnen eindigen na seizoen 7. Outlander, dat is gebaseerd op de gelijknamige romanreeks van Diana Gabaldon, ging in 2014 in première op Starz. Balfe speelt de rol van Claire Randall, een verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die terug in de tijd wordt gestuurd naar het Schotland van 1743, ten tijde van de Jacobietenopstand.

Ze wordt verliefd op de onstuimige Jamie Fraser (Sam Heughan), en hoewel ze in de loop van de serie verschillende keren zijn gescheiden en weer bij elkaar zijn gebracht, zijn Claire en Jamie nu verhuisd naar het koloniale Amerika, met de dreiging van de Revolutionaire Oorlog op de loer.

Outlander

Outlander is al officieel bevestigd om nog twee seizoenen door te gaan. Outlander seizoen 6 is al voltooid, en zal beginnen met het uitzenden van de acht afleveringen wekelijks op 6 maart.

Seizoen 7, dat een uitgebreide set van 16 afleveringen zal zijn die Gabaldon’s zevende roman, “An Echo in the Bone,” zal behandelen, begint later dit jaar met de productie.

Als de serie het pad van de romans blijft volgen, zal seizoen 7 zich afspelen in de tijd van de Revolutionaire Oorlog en volgen hoe de onrust in de koloniën het gelukkige stel en hun familie beïnvloedt.

In een gesprek met Vanity Fair, legde Balfe uit dat ze niet weet of het komende Outlander seizoen 7 het laatste zal zijn.

Hoewel dat soort beslissingen “boven [haar] salarisschaal liggen,” heeft de actrice haar eigen gevoelens over de zaak. Ze legt uit dat in seizoen 7 de serie “bijna 10 jaar” zal duren, wat voor haar een goede “tijdsspanne” is voor een serie. Lees Balfe’s volledige quote hieronder:

“Aan het eind daarvan zullen we de grens van bijna 10 jaar hebben bereikt, wat aanvoelt als een mooi soort tijdsbestek, maar we weten het niet. Die beslissingen liggen ver boven mijn salarisschaal.”

Verhalend heeft Outlander zeker nog genoeg nieuwe wegen te gaan.

Er zijn momenteel negen bestaande romans in de serie, dus er is nog steeds potentieel om de gebeurtenissen van 2014’s “Written in My Own Heart’s Blood” en 2021’s “Go Tell the Bees That I Am Gone” te behandelen.

Er is ook een verzameling van spin-off romans die het karakter van Lord John Grey volgen, die wordt gespeeld door David Berry in de serie, die zou kunnen worden ontgonnen voor toekomstige Outlander-plotlijnen.

Hoewel Balfe duidelijk geniet van het maken van Outlander, is het mogelijk dat 10 jaar het personage spelen voor de actrice als genoeg heeft gevoeld.

Sterker nog, Balfe’s IMDb is beperkt tot slechts 13 totale credits omdat de serie zoveel van haar tijd heeft gevergd.

Dit jaar kreeg de actrice de kans om de hoofdrol te spelen in Kenneth Branagh’s semi-autobiografische film Belfast, en misschien wil ze haar filmcarrière meer in die richting uitbreiden.

De serie Outlander blijft echter een grote hit voor Starz, dus tenzij het kijkerspubliek een enorme klap krijgt, is het zeer waarschijnlijk dat de serie door zal gaan tot ten minste seizoen 9.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “

Outlander-ster Caitríona Balfe zegt dat seizoen 7 een goede plek zou zijn om de serie te beëindigen, hoewel zij niet de leiding heeft over die beslissingen.

Outlander ster denkt dat serie best kan eindigen na seizoen 7

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)