Wonder Woman krijgt epische nieuwe rol in DC’s Dark Knights of Steel

In de laatste uitgave van Dark Knights of Steel krijgt Wonder Woman een nieuwe rol en een nieuw doel voor het verlaten van de Amazones in DC's nieuwe middeleeuwse realiteit.

Onlangs heeft Wonder Woman eindelijk haar echte debuut gemaakt in de laatste uitgave van DC’s Dark Knights of Steel. Ze krijgt een epische nieuwe rol als ze een totale oorlog tussen koninkrijken probeert te voorkomen in het licht van een duistere profetie. Terwijl haar moeder en de rest van de Amazones hun zwaarden hebben verpand aan Koning Jefferson en zijn Koninkrijk van Stormen tegen het Koninkrijk van El, heeft Prinses Diana ervoor gekozen om een andere oplossing te zoeken in de hoop verder bloedvergieten te voorkomen, wat haar een moedige nieuwe zoektocht en dynamische reden geeft om haar volk op Amazone eiland te verlaten.

Wonder Woman: Waarschuwing! Spoilers voor Dark Knights of Steel #3

Eerder in Dark Knights of Steel van Tom Taylor en Yasmine Putri, heeft John Constantine een profetisch visioen waarin demonen de wereld zouden overnemen, een profetie die Koning Jefferson opvatte als een teken dat de Kryptoniërs die uit de hemel vielen voordat ze hun eigen koninkrijk regeerden, verwoesting zouden brengen aan het rijk.

Daarom werden de Groene Man en boogschutter Oliver Queen ingehuurd om Koning Jor-El te doden in het eerste nummer van de serie, een daad die ertoe leidde dat Jor-El’s dochter Zala wraak nam en Koning Jefferson’s zoon Prins Jacob doodde in het tweede nummer.

Nu roept het Koninkrijk der Stormen de Amazones op om hun zwaarden te lenen als hun vertrouwde bondgenoten in Dark Knights of Steel #3 tegen de overlevende Els.

Terwijl Wonder Woman fel gekant is tegen de komende oorlog, veroorzaakt door een profetie die al dan niet over de Kryptoniërs gaat, kiest haar moeder er toch voor om aan de zijde van Koning Jefferson ten strijde te trekken.

Dit motiveert Prinses Diana om samen met Lois Lane het Amazone-eiland te verlaten, op een zoektocht om hopelijk vrede te brengen in het rijk in plaats van een bloedige oorlog te laten uitbreken over een vage profetie.

Hoewel Wonder Woman effectief verraad pleegt in dit nummer, zijn haar bedoelingen zo nobel als het maar kan. 

Het nummer eindigt echter met Koning Jefferson als de volgende nobele die sterft, in de rug gestoken door Zala Jor-El die een einde aan alle koningen belooft. 

Dit maakt niet alleen Wonder Woman’s nieuwe missie veel dringender, maar het zal waarschijnlijk nog moeilijker zijn om een vreedzame oplossing te vinden nu beide hoofden van de rivaliserende koninkrijken zijn gedood.

Hoe dan ook, het zal zeker spannend zijn om Diana te zien interageren met de andere leden van de DC Drievuldigheid in deze alternatieve middeleeuwse realiteit. 

Zal Batman haar proberen te arresteren, net zoals hij dat met andere metahumans heeft gedaan, omdat hij denkt dat zij magische bedreigingen zijn die het Huis van El kunnen schaden? 

En hoe zal Superman reageren op Wonder Woman (en Lois), omdat ze bekende bondgenoten zijn van het koninkrijk dat verantwoordelijk is voor het doden van zijn vader? Fans zullen gewoon moeten wachten en zien als Dark Knights of Steel verder gaat.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)