This Is Us maker zegt dat er geen plannen zijn voor spin-offs

Bedenker Dan Fogelman legt uit waarom This Is Us seizoen 6 aanvoelt als een afgerond verhaal en onthult dat hij zichzelf niet ziet terugkeren voor spin-offs.

This Is Us-bedenker Dan Fogelman heeft onthuld dat er momenteel geen plannen zijn om spin-offs te ontwikkelen na de ontknoping van de show. NBC’s hit dramaserie ging voor het eerst in première in 2016, en vestigde sterke ratings onder een steeds groeiende fanbase en het vergaren van wijdverspreide kritische lof, het verdienen van een totaal van 38 Emmy Award nominaties in aanvulling op een eer, in de loop van de vijf voltooide seizoenen. 

This Is Us volgt het leven van drie broers en zussen en hun ouders, waarbij het verleden en het heden worden gebruikt om een verhaallijn op te bouwen die al hun ervaringen omvat, de goede en de slechte. De sterren van de serie zijn Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Sterling K. Brown, Chrissy Metz en Justin Hartley.

This Is Us

Het zesde en laatste seizoen van This Is Us werd in mei aangekondigd, waarmee het oorspronkelijke plan van Fogelman om het verhaal in een vooraf bepaalde tijdlijn te voltooien, in vervulling ging. 

Moore drong erop aan dat seizoen 6 vragen beantwoordt die fans al een tijdje stellen, en Hartley heeft Fogelman’s visie voor de finale gesteund, door te verklaren dat hij hoopt dat de fans het ook leuk vinden. 

Een serie die bekend staat om zijn wendingen en onthullingen, een groot deel van de cast heeft teased dat er meer verrassingen op komst zijn, en met de flash-forward van vorig seizoen, kunnen fans een verhaal verwachten met meer elementen uit de toekomst van de personages.

Een belangrijke vraag voor de kijkers is of er een vervolg komt op de serie, in welke vorm dan ook, en Variety bericht over het perspectief van Fogelman. 

De maker van de serie legt uit dat die gesprekken al hebben plaatsgevonden met 20th Television, en dat er geen spin-offs zijn gepland. 

Hij stelt dat met seizoen 6, het verhaal compleet voelt en het publiek alles zal weten. Lees de volledige quote van Fogelman over de mogelijkheid van een This Is Us spinoff hieronder:

“Als je eenmaal de voltooiing van seizoen 6 hebt gezien, zijn de verhalen van deze personages verteld. Dus er is geen echte spinoff want dan weet je alles. Is er nog een toneelstuk voor de serie? Ik denk dat je nooit nooit zou zeggen, maar ik zie het niet. Het is persoonlijk voor mij, en ik zie mezelf dit niet weer oppakken.”

Met seriester Chrissy Metz, die de mogelijke dood van twee belangrijke personages plaagde en het inzicht dat Rebecca’s strijd met Alzheimer veel aandacht zal krijgen, zijn fans van This Is Us voorbereid op golven van emoties.

In de aanloop naar zijn laatste run is de show erin geslaagd om het kijkerspubliek op netwerk-tv te behouden in het tijdperk van streaming, en Fogelman heeft het ondersteunende publiek beloofd dat This Is Us seizoen 6 een lonende zal zijn. 

De cast heeft zijn dankbaarheid uitgesproken voor degenen die hen in staat stelden om het verhaal van de familie Pearson verder te verkennen, dus eindigen op de juiste noot betekent net zo veel voor hen als voor de fans.

Het is een interessante keuze om het boek te sluiten van een serie die zoveel succes heeft als This Is Us, maar het in kaart brengen van het geheel vanaf het begin suggereert dat Fogelman altijd een duidelijke visie heeft gehad voor de finale. 

Toch, met castleden, zoals Moore en Ventimiglia, die interesse hebben getoond in een film, kan dit als verontrustend nieuws komen voor degenen die hoopten om meer van de personages van de show te zien in de toekomst. 

Maar voor nu kunnen kijkers uitkijken naar nog een paar verrassingen en het beantwoorden van hun vragen als This Is Us seizoen 6 begint.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)