Halsey brengt verrassende extended edition uit van ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’

Halsey heeft een uitgebreide editie uitgebracht van haar laatste album ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’. Op het 2021 album van de popzangeres staan nu twee versies van het nummer ‘Nightmare’, evenals de track ‘People Disappear Here’. Beide nummers verschenen vorig jaar op speciale US retailer releases van haar plaat.

In een viersterrenrecensie van de oorspronkelijke release schreef Nick Levine van NME dat het een “ingewikkeld en een eindeloos meeslepend artistiek uitspraak is dat alleen Halsey had kunnen maken”. Vorige maand deelde de zangeres een nieuwe video voor ‘Honey’ van het door Trent Reznor en Atticus Ross geproduceerde album.

In de clip is te zien hoe de singer-songwriter wordt bedekt met honing terwijl ze het nummer uitvoeren. Het nummer bevat Dave Grohl op drums, maar hij is niet te zien in de video.

Halsey sprak onlangs met NME over het opnemen van het album met Reznor: “Allereerst dacht ik dat ik een brief aan de Kerstman schreef met de strekking: ‘Ik ben een heel braaf meisje geweest’. Ik was gewoon heel eerlijk en zei dat ik een grote fan was en dat ik jullie al jaren plagiaat heb gepleegd – slecht – en ik ben niet arrogant genoeg om te geloven dat ik jullie iets nieuws te bieden heb, maar dit album gaat over zwangerschap, genderidentiteit, lichaamsafschuw.”

Elders in het Big Read interview sprak Halsey over de eer van het ontvangen van de Innovation Award tijdens de BandLab NME Awards 2022, die ze zal ophalen tijdens een ceremonie in de O2 Academy Brixton in Londen op 2 maart.

Halsey vertelde NME dat ze de award “niet verwachtte” en “erg verrast” was om erkend te worden met de knipoog. “Maar het is echt, echt geweldig,” voegde ze eraan toe.

Halsey

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)