Jumanji 4 Producer geeft veelbelovende update over Dwayne Johnson Sequel

Hiram Garcia geeft een veelbelovende update over Jumanji 4, en zegt dat regisseur Jake Kasdan zal terugkeren om te regisseren na het afronden van zijn huidige film Red One.

Producent Hiram Garcia zegt dat de pitch voor Jumanji 4 klaar is voor Sony. Het wordt het vierde deel in de Jumanji franchise, en de derde in de rebooted serie, na 2017’s Jumanji: Welcome to the Jungle en 2019’s Jumanji: The Next Level. De franchise heeft Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karan Gillan, Nick Jonas en Awkwafina in de hoofdrollen, waarbij Johnson interesse heeft getoond om terug te keren voor de nieuwe film.

Jumanji vertelt het verhaal van een videospel met dezelfde naam, waar vier tieners in het spel worden getransporteerd als volwassen avatars en een zoektocht moeten voltooien om terug te keren naar de echte wereld. 

Beide films in de nieuwe franchise worden geregisseerd door Jake Kasdan, regisseur van Walk Hard: The Dewey Cox Story. Garcia heeft al bevestigd dat Jumanji 4 in vroege ontwikkeling is, maar dat de productie grotendeels afhangt van de schema’s van de casts, gezien de grote vraag naar de acteurs.

In een interview bevestigde Garcia dat Jumanji 4 er zeker komt, nadat hij de pitch had besproken met Kasdan en hun plan om het naar Sony te brengen, met een script dat hopelijk snel geschreven wordt. 

Garcia vermeldt dat nadat Kasdan’s huidige film Red One klaar is, Jumanji 4 de volgende film is. 

Hij heeft het ook over Johnson’s passie voor het project en hoe hij staat te popelen om terug te keren naar de Jumanji jungles. Lees Garcia’s citaat hieronder:

“Het gaat gebeuren. Het gaat gebeuren, zeker weten. We hebben een enorme visie voor die derde Jumanji film. We hadden het er laatst nog over. Niet alleen dat, maar we brengen het binnenkort naar Sony. 

Maar die film gaat er komen. Het gaat gebeuren na Red One, maar die timing komt eigenlijk goed uit met alle acteurs die toch al gepland staan. Zoals je je kunt voorstellen, Kevin is super druk met een miljoen dingen, net als DJ. 

Alle acteurs zijn super druk. Dus de timing komt goed uit, maar we hebben een geweldige pitch voor de film die we in de studio gaan brengen, waarschijnlijk zal er binnenkort een script geschreven worden. 

Ergens na Red One, zal Jumanji aan de beurt zijn als het klaar is om te gaan, en we hebben een enorme visie voor die film.”

Beide nieuwe Jumanji films waren een hit zowel kritisch als financieel met beide films die 800 miljoen dollar aan de kassa’s braken en positieve kritieken van critici kregen, waarbij het ensemble, de actie en de humor werden geprezen. 

Zowel Gillan als Hart hebben interesse getoond in Jumanji 4, maar benadrukten nogmaals de vertraging in de release vanwege de drukke schema’s van het ensemble. Jumanji 4 zou ook de terugkeer kunnen zien van Bebe Neuwirth, die een rol had in de originele film uit 1995, en Jumanji: The Next Level, waarmee de continuïteit van de twee werelden wordt verbonden.

Jumanji is een van de weinige moderne blockbusters die grootschalige actie kan balanceren met hart en diepgang. 

De meeste blockbusters hebben tegenwoordig het gevoel dat ze door een commissie zijn ontworpen voor een zo breed mogelijk publiek, terwijl Jumanji erin slaagt om aan te voelen als een product gemaakt door echte mensen die gepassioneerd zijn over het onderwerp

Er is nog niet veel bekend over hoe Jumanji 4 eruit gaat zien, maar als het creatieve team erachter de winnende reeks van slimme ideeën vermengd met gelikte actie en scherpe humor kan voortzetten, zou Jumanji 4 een spannende traktatie moeten zijn voor zowel publiek als critici.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

24 thoughts on “Jumanji 4 Producer geeft veelbelovende update over Dwayne Johnson Sequel

Hiram Garcia geeft een veelbelovende update over Jumanji 4, en zegt dat regisseur Jake Kasdan zal terugkeren om te regisseren na het afronden van zijn huidige film Red One.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)