Charlie Cox toekomst als Daredevil onthuld

Fans van Charlie Cox’s vertolking van Daredevil aka Matt Murdock zullen blij zijn te horen dat de acteur zal terugkeren in heel wat Marvel Cinematic Universe-gerelateerde shows en films. Hoeveel? Nou, volgens een bron die dicht bij het Marvel Cinematic Universe staat, beweren ze “verwacht hem overal te zien.” Hoeveel overal is zal waarschijnlijk verschillend geïnterpreteerd worden, maar het lijkt erop dat Cox zich een weg zal gaan banen door een beetje van alles sinds zijn glorieuze terugkeer op schermen in zijn korte cameo tijdens Spider-Man: No Way Home.

Charlie Cox

Charlie Cox werd gecast en leverde een wereldberoemde prestatie in Netflix’s Daredevil-serie liet fans verbijstering achter en wilde zo veel meer. Dat, natuurlijk, kwam met de onthulling The Defenders zou worden gemaakt na de enkelvoudige shows voor alle helden in dat straatniveau Avengers-achtige team. 

Na de annulering van de meerderheid van de Netflix MCU shows, vroegen velen zich af wat er zou komen van alle geweldige casting keuzes. Charlie Cox als Daredevil, Jon Bernthal als Punisher, en Vincent D’Onofrio als Kingpin. Wel, twee van de drie hebben hun rol hernomen, en Cox is klaar om een vaste waarde te blijven in het Marvel Cinematic Universe.

Een van de plaatsen waar Charlie Cox zou kunnen verschijnen is in de rechtszaal om het op te nemen tegen niemand minder dan Jennifer Walters. Walters, die overdag advocaat is, is ‘s nachts ook de She-Hulk, of eerlijk gezegd, wanneer ze maar de behoefte voelt om te verschijnen. 

Die show zal in 2022 verschijnen, en Cox zal waarschijnlijk een groot deel van de serie uitmaken, of hij zal op zijn minst tot vreugde van de fans opnieuw kunnen verschijnen. Hoe dan ook, Daredevil zou het kunnen opnemen tegen Walters in en buiten de rechtszaal. Daredevil heeft in comics tegen The Hulk gevochten, dus She-Hulk zou wel eens wraak kunnen willen nemen op de blinde held uit Hell’s Kitchen.

daredevil

Een ander groot element dat onlangs werd geïntroduceerd is de echolocatie gebruikende antiheldin, Echo, die haar debuut maakte in Hawkeye. Kingpin is degene die haar vader vermoordde in de comics en gaf Spider-Man en Daredevil op twee verschillende tijdstippen de schuld. 

Charlie Cox zou zijn weg kunnen vinden om te verschijnen in een Echo Show, of naast haar in Hawkeye Seizoen 2, mocht ze worden teruggebracht. Echo heeft een zeer rijk achtergrondverhaal en het MCU zou er goed aan doen om een solo show voor haar uit te brengen of haar een meer integraal onderdeel te maken van een andere show. Young Avengers zou ook een mogelijkheid kunnen zijn, mocht Marvel besluiten die weg in te slaan.

Een andere manier waarop Charlie Cox weer zal verschijnen is in een solo Daredevil show. Dat is waarschijnlijk aan de horizon van plannen die het Marvel Cinematic Universe zou moeten volgen, nu ze hebben onthuld dat Daredevil zal blijven, althans voor de nabije toekomst. Of die show nu een voortzetting van de Netflix-versie wordt of niet, of dat we getrakteerd worden op iets heel anders, het is de bedoeling dat Cox zijn rol op deze manier opnieuw vertolkt. Een film, serie, of beide. Het verhaal van Daredevil is duidelijk nog niet af, net zomin als het verhaal van Kingpin, zijn grootste rivaal. Het is tijd om de held terug te brengen op een grote manier.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)